© Disclaimer
De inhoud van deze site wordt met grote zorgvuldigheid onderhouden.
Eventuele onjuistheden kunt u per email melden en zullen dan zo snel mogelijk worden verwerkt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de op deze site verstrekte informatie.

© Tekst of figuren die deze site bevat mogen alleen voor eigen publicatie worden gebruikt wanneer gerefereerd wordt naar de bron www.werktuigbouw.nl
Deze maand site sponsor

Een maand lang site sponsor, email info@tribology-abc.com voor een aanbieding en andere vragen. Sponsoring is voorbehouden aan websites of nieuws meldingen die interessant zijn voor de bezoekers. Aanvragen kunnen worden gewijgerd opgave van redenen.

Uw voordelen:
In 1 maand uitstraling naar tienduizenden bezoekers op zoek naar specifieke werktuigbouwkundige onderwerpen. Een unieke match met uw bedrijf.

Vermelding op een website die zeer hoog of zelfs in de top van de zoekmachines staat. Hiervandaan een link naar uw website zou uw website ranking kunnen verbeteren.

Uw website vermeldt op de top van iedere pagina op deze website, veel profijt voor een redelijke prijs.

Over deze website

In principe was deze website opgezet om met calculators de resultaten van vele ontwerpvoorbeelden die beschreven zijn in een cursusboek te illustreren. Voor achtergrondinformatie over het gebruik van de calculators op deze website wordt daarom verwezen naar dit boek .

Auteur: Dr.ir. Anton van Beek
Email: a.vanbeek@tudelft.nl
Tel: 0031 (0)152786984

Dit boek wordt als studiemateriaal gebruikt aan de: TU Delft, UTwente, KULeuven, UGent, Fontys, Windesheim, NTNU Norway, Hamstad University, LuleŚ University, Tallinn University, Royal Institute of Technology (KTH), University of central Lancashire, Tsinghua University (China), Norwegian University of Science and Technology en enkele cursus instellingen gericht op het bedrijfsleven in het binnenland en het buitenland.

Vraag de auteur vrijblijvend naar de studentenprijs en de support die aan docenten kan worden geboden (opgaven met uitwerkingen, presentatie materiaal enz). Het merendeel van de boeken wordt afgezet in de industrie. De belangstelling vanuit het onderwijs en de industrie is misschien wel de beste recensie die men kan wensen?
 

www.werktuigbouw.nl